Тенисистът Кевин Кинг, който отстрани Григор Димитров, не скри емоциите си

...
Тенисистът Кевин Кинг, който отстрани Григор Димитров, не скри емоциите си
Коментари Харесай

Палачът на Григор: Той не беше на 100% и ми даде доста шансове

Тенисистът Кевин Кинг, който в профил Григор Димитров, не скри страстите си от първата и най-голяма победа в кариерата си досега. Американецът влезе в дуела от първи кръг на шампионата BB&T Atlanta Open като №405 в международната класация, само че за наслада на своите съграждани си потегли с крайния триумф след триумф 7:5, 6:6 над Гришо.
 Григор Димитров отпадна сензационно в Атланта
Преди срещата с българина, най-голямата победа на Кинг беше над международния №81 Ернесто Ескобедо на " Чалънджър " шампионат през септември 2017 година.

" Фантастично е. Не бих съумял да го сторя другаде. Трибуните бяха невероятни, страхотна сила, доста съм разчувствуван от тази победа.



Много е особено. Минаха няколко години, откогато татко ми имаше късмет да ме гледа, тъй че съм благополучен, че той може да бъде тук и да ме поддържа.

Беше необикновено. Изглеждаше, че Димитров не е на 100%, тъй че ми даде много шансове в своите сервис геймове. Но аз бях удовлетворен, че най-после затворих мача в своя изгода.

Ще чествам малко със фамилията и приятелите, само че по-късно ще се върна, ще направя възобновяване и ще стартира да се концентрирам върху идващия мач ", сподели Кинг.

Във втория кръг на конкуренцията американецът ще се изправи против своя съотечественик и №2 в схемата на шампионата Тейлър Фриц.

Григор пък ще може да си почине и да се приготви за шампионата в Лос Кабос, Мексико, който започва на 29 юли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР